Školní jídelna
Vedoucí školní jídelny
Eva Čížková
546 429 241
Ceny obědů
- 7 až 10 let 39 Kč
- 11 až 14 let 41 Kč
- 15 a více let 45 Kč
Rozhodnutí ředitele o ceně obědů. Platné od 1.9.2025
Pokladní hodiny kanceláře ŠJ:
Úterý 7 až 8 hod. 11.30 až 13.30 hod.
Středa 7 až 8 hod. 11.30 až 13.30 hod.
Provozní řád ŠJ
UPOZORNĚNÍ
Přeplatky ze stravného žáků 9. tříd ZŠ se vyplácí v hotovosti v kanceláři vedoucí školní jídelny. Po předchozí domluvě je možné vyzvednout přeplatek i během prázdnin, případně v září.
Pokud chce žák převést zbylou částku stravného na bankovní účet bezhotovostně, musí zaslat číslo bankovního účtu do konce června na email kuchyne@gzastavka.cz, do předmětu mailu uvádějte VRATKA ZA STRAVNÉ, jméno dítěte a variabilní symbol.
Žáci maturitních ročníků gymnázia měli možnost nahlásit číslo účtu do poloviny května. Pokud tak neučinili, mohou si přeplatek vyzvednout pouze v hotovosti v kanceláři vedoucí školní jídelny.
Eva Čížková, vedoucí školní jídelny
POKYNY K PŘIHLÁŠENÍ OBĚDŮ 2025/2026
Stravné je možné platit hotově u vedoucí školní jídelny nebo bezhotovostně na účet školy: číslo účtu: 115-1923890237/0100, specifický symbol 2.
Dokumenty
- Přihláška ke stravování 25-26
- Přihláška ke stravování GTGM 25-26 – pro 1.třídu ZŠ
- Pokyny k přihlášce na stravování
Všichni zájemci o školní stravování (včetně stávajících strávníků) musí vyplnit PŘIHLÁŠKU KE STRAVOVÁNÍ VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ.
Údaje o bezhotovostní platbě (variabilní symbol) je nutné si vyžádat u vedoucí školní jídelny.
Informace o alergenech
Od 13.12.2014 je školní jídelna povinna označovat vyrobený pokrm alergenní složkou.
Poskytování informací o alergenech stanovuje čl. 44 odst. 1a) nařízení 1169/2011 a má funkci INFORMATIVNÍ.
Jednotlivá čísla u pokrmů jsou zástupci jednotlivých složek hlavních alergenů.
Seznam alergenů:
- 1 obiloviny obsahující lepek (1/1/-pšenice, 1/2/-žito, 1/3/-ječmen, 1/4/-oves, 1/5/-špalda, 1/6/-kamut a jejich hybridní odrůdy)
- 2 korýši, 3 vejce, 4 ryby, 5 arašídy, 6 sójové boby, 7 mléko, 8 skořápkové plody (8/1/-mandle, 8/2/-lískové ořechy, 8/3/-vlašské ořechy, 8/4/-kešu, 8/5/-pekanové ořechy, 8/6/-para ořechy, 8/7/-pistácie, 8/8/-makadamie,)
- 9 celer, 10 hořčice, 11 sezamová semena, 12 oxid siričitý, 13 vlčí bob, 14 měkkýši